Starter du på en videregående uddannelse til sommer? Eller er du allerede studerende? Uanset hvad så er denne guide til dig, hvis du vil finde inspiration til, hvilke gadgets, der kan gøre studielivet nemmere og mere komfortabelt.

Vi har samlet 10 gadgets, der er et must for alle studerende på en videregående uddannelse. Du kan finde et overblik over alle gadgets i guiden herunder.

Trådløse Earbuds - GadgetsShop

1. Trådløse earpods

Hvis du ikke allerede har investeret i par trådløse earpods – også kaldet earbuds, så er du gået glip af en masse fordele i forhold til et almindeligt mobilheadset med ledning, som er altid er krøllet sammen med knuder på kryds og tværs.

Denne udfordring vil du sjovt nok ikke opleve med earbuds, da de er ja – trådløse.

Nu tænker du måske, at du har bedre styr på dit headset med ledning og du måske er bange for at tabe og miste dine earbuds. Men det skal du ikke være bange for, da de fleste nye in-ear høretelefoner sidder godt i ørerne og kræver en del rysten, før de falder ud af dine ører.

De trådløse earbuds kommer som regel i et genopladeligt etui, som du nemt kan have med i lommen og som sikrer, at der altid er strøm nok til, at kan bruge, når du f.eks. sidder på læsesal eller rejser med offentligt transport.

De 3 største fordele ved trådløse earbuds

  1. Bedre lydkvalitet sammenlignet de klassiske trådet høretelefoner.
  2. Mulighed for noice cancelling og dermed ideelle til situationer, hvor du skal koncentrere dig.
  3. Hold nemt styr på dine høretelefoner med et smart genopladeligt etui, som du kan have i lommen eller i en lille taske.

Bedste trådløse earpods

GadgetsShop anbefaler

Google Chromecast Ultra - Stream Netflix - GadgetsShop

2. Google Chromecast

En Google Chromecast må siges at være en must have gadget for studerende, da det giver dig mulighed for at streame f.eks. Netflix, TV2, DRTV eller YouTube fra din smartphone, tablet eller laptop til dit TV. Det er derfor slut med at betale i dyre domme for at få en flow TV-pakke.

Hvis du ikke abonnerer på en af de betalte streamingtjenester, så har du altid mulighed for at se DRTV (gennem licensen) og YouTube, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for det indhold, du vil se. YouTube er både godt til at blive underholdt, men også et godt supplement til at få uddybet og visualiseret emner fra dit pensum på studiet.

Det kræver blot et HDTV med en HDMI-port, en Wifi-forbindelse på minimum 10 Mbit/s (20 Mbit/s for at kunne se 4K) og en en smart enhed såsom din smartphone eller din laptop. Du slipper derfor at ligge med din laptop på maven, når du skal se en film eller serie, da du nu kan få over på dit TV eller alternativt din monitor.

De 3 største fordele ved en Google Chromecast

  1. Stream film, serier, musik eller lige det indhold, du ønsker i op til 4K opløsning.
  2. Brug din smart-enhed som fjernbetjening.
  3. Mulighed for at caste dine egne billeder og videoer til dit TV.

Bedste Chromecast

GadgetsShop anbefaler

Laptop stand - GadgetsShop

3. Laptop stand

Som studerende sidder du meget foran din bærbar – når du skriver noter til forlæsningen, sidder på læsesal eller skriver opgave hjemme ved skrivebordet. Al den tid i samme position foran bærbaren er ikke godt for nakken og ryggen, da det kan være svært at finde en god position, hvor du ikke svajer i nakken og stadig kan se skærmen ordentligt.

Derfor er en stander til din laptop et must, da du kan få en meget mere ergonomisk siddestilling. Flere laptop standere kan justeres i højden og du kan dermed finde den rette stilling, hvor det er behageligt for dig. Men husk alligevel at skifte position ofte for at undgå nakke- og rygskader.

De 3 største fordele ved en Laptop stand

  1. Du kan finde den rette, ergonomiske siddestilling med din bærbar.
  2. Flere standere kan foldes sammen og kan nemt være i tasken.
  3. Din laptop bliver ikke overophedet så ofte, da blæserne får bedre plads.

Populære produkter

GadgetsShop anbefaler