7 must have gadgets til studerende

Starter du på en videregående uddannelse til sommer? Eller er du allerede studerende? Uanset hvad så er denne guide til dig, hvis du vil finde inspiration til, hvilke gadgets, der kan gøre studielivet nemmere og mere komfortabelt.

Vi har samlet 7 gadgets, der er et must for alle studerende på en videregående uddannelse. Du kan finde et overblik over alle gadgets i guiden herunder.

Produkter i guiden

Trådløse Earbuds - GadgetsShop

1. Trådløse earpods

Hvis du ikke allerede har investeret i par trådløse earpods – også kaldet earbuds, så er du gået glip af en masse fordele i forhold til et almindeligt mobilheadset med ledning, som er altid er krøllet sammen med knuder på kryds og tværs.

Denne udfordring vil du sjovt nok ikke opleve med earbuds, da de er ja – trådløse.

Nu tænker du måske, at du har bedre styr på dit headset med ledning og du måske er bange for at tabe og miste dine earbuds. Men det skal du ikke være bange for, da de fleste nye in-ear høretelefoner sidder godt i ørerne og kræver en del rysten, før de falder ud af dine ører.

De trådløse earbuds kommer som regel i et genopladeligt etui, som du nemt kan have med i lommen og som sikrer, at der altid er strøm nok til, at kan bruge, når du f.eks. sidder på læsesal eller rejser med offentligt transport.

De 3 største fordele ved trådløse earbuds

 1. Bedre lydkvalitet sammenlignet de klassiske trådet høretelefoner.
 2. Mulighed for noice cancelling og dermed ideelle til situationer, hvor du skal koncentrere dig.
 3. Hold nemt styr på dine høretelefoner med et smart genopladeligt etui, som du kan have i lommen eller i en lille taske.

Bedste trådløse earpods

GadgetsShop anbefaler

Google Chromecast Ultra - Stream Netflix - GadgetsShop

2. Google Chromecast

En Google Chromecast må siges at være en must have gadget for studerende, da det giver dig mulighed for at streame f.eks. Netflix, TV2, DRTV eller YouTube fra din smartphone, tablet eller laptop til dit TV. Det er derfor slut med at betale i dyre domme for at få en flow TV-pakke.

Hvis du ikke abonnerer på en af de betalte streamingtjenester, så har du altid mulighed for at se DRTV (gennem licensen) og YouTube, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for det indhold, du vil se. YouTube er både godt til at blive underholdt, men også et godt supplement til at få uddybet og visualiseret emner fra dit pensum på studiet.

Det kræver blot et HDTV med en HDMI-port, en Wifi-forbindelse på minimum 10 Mbit/s (20 Mbit/s for at kunne se 4K) og en en smart enhed såsom din smartphone eller din laptop. Du slipper derfor at ligge med din laptop på maven, når du skal se en film eller serie, da du nu kan få over på dit TV eller alternativt din monitor.

De 3 største fordele ved en Google Chromecast

 1. Stream film, serier, musik eller lige det indhold, du ønsker i op til 4K opløsning.
 2. Brug din smart-enhed som fjernbetjening.
 3. Mulighed for at caste dine egne billeder og videoer til dit TV.

Bedste Chromecast

GadgetsShop anbefaler

Laptop stand - GadgetsShop

3. Laptop stand

Som studerende sidder du meget foran din bærbar – når du skriver noter til forlæsningen, sidder på læsesal eller skriver opgave hjemme ved skrivebordet. Al den tid i samme position foran bærbaren er ikke godt for nakken og ryggen, da det kan være svært at finde en god position, hvor du ikke svajer i nakken og stadig kan se skærmen ordentligt.

Derfor er en stander til din laptop et must, da du kan få en meget mere ergonomisk siddestilling. Flere laptop standere kan justeres i højden og du kan dermed finde den rette stilling, hvor det er behageligt for dig. Men husk alligevel at skifte position ofte for at undgå nakke- og rygskader.

De 3 største fordele ved en Laptop stand

 1. Du kan finde den rette, ergonomiske siddestilling med din bærbar.
 2. Flere standere kan foldes sammen og kan nemt være i tasken.
 3. Din laptop bliver ikke overophedet så ofte, da blæserne får bedre plads.

Populære produkter

GadgetsShop anbefaler

Tile Bluetooth tracker til cykel - GadgetsShop

4. Bluetooh GPS tracker

Kender du det, at du har haft en god og våd bytur, hvorefter du vågner op dagen efter og tænker “Hvor var det nu jeg stilte min cykel”. Så er du langt fra den eneste og der er heldigvis en løsning på denne udfordring: En Bluetooth GPS tracker, som du nemt kan klistre på din undersiden af sadlen på din cykel.

Bluetooth trackeren kan også bruges i andre hverdagssituationer, hvor du eksempelvis ikke kan finde dine nøgler eller din taske. Trackeren er koblet til en smart app, hvor du nemt kan lokalisere dine glemte ting igen.

De 3 største fordele ved en Bluetooth tracker

 1. Find dine glemte ting via en smart app.
 2. Trackeren kan hjælpe med at lokalisere dine stjålne ejendele. 
 3. Bluetooth trackerne fås i mange variationer og kan kobles til alle typer af ejendele.

Populære produkter

GadgetsShop anbefaler

Tyveri-sikret rygsæk med oplader - GadgetsShop

5. Tyveri-sikret rygsæk med oplader

Som studerende er det essentielt at have en ordentlig rygsæk, hvor der er fokus på ergonomi og praktik. Du skal jo trods alt have tasken på hver dag i flere år på studiet.

I stedet for at lave endnu en klassisk computerrygsæk, så har virksomheden XD Design gået skridet videre og udviklet den ultimative rygsæk i deres Bobby Anti-theft rygsæk.

Rygsækken er fremstillet i et slidstærkt materiale, og er designet med skjulte lynlåse, så lommetyve ikke kan få fingre i dine ejendele. Rygsækken er desuden lavet med stor fokus på ergonomi og vægtfordeling, hvorfor du kan fordele din computer og tablet i forskellige rum, som gør den komfortabel at bære.

En anden smart egenskab ved Bobby rygsækken er det indbyggede USB-stik, så du kan oplade din telefon på farten via en powerbank. 

De 3 største fordele ved en Bobby Anti-theft rygsækken

 1. Smart og tyverisikret rygsæk med flere skjulte rum.
 2. Indbygget USB-kabel (output 2,4A) – tilslut din powerbank i tasken og oplad mobilen via kablet. 
 3. Beskyttende rum med plads til 17” laptop og 10” tablet.

  •  

Populære produkter

GadgetsShop anbefaler

Powerbank til bæbar computer - GadgetsShop

6. Powerbank til computer

Rigtigt mange uddannelsesinstitutioner har overraskende nok auditorier og lokaler med for få stikkontakter til at alle studerende kan få opladet deres laptops. Det kan altså være nok så frusterende at sidde med en computer uden strøm til den sidste forlæsning eller undervisningstime.

Det kan du heldigvis løse med en kraftig powerbank med en USB-C PD udgang. De fleste nye Macbooks og laptops kan nemlig oplades via et USB-C kabel. Det er her vigtigt at du vælger en powerbank med en kapacitet på minimum 20.000 mAh, før du kan få en ordentlig opladning af din computer.

De 3 største fordele ved en Powerbank til computer

 1. Hav altid strøm nok på din computer til alle forlæsninger og undervisningstimer.
 2. Hav powerbanken med på farten med dens kompakte størrelse og vægt. 
 3. De fleste nyere powerbanks har to udgange og du kan dermed oplade både din computer og smartphone.

  •  

Populære produkter

GadgetsShop anbefaler

Amazon Kindle eBook Reader - GadgetsShop

7. Amazon Kindle eBook Reader

Hvis du læser mange ebøger i fritiden eller måske digitalt faglitteratur, så er en Kindle et must. En almindelig tablet kan sagtens bruges til at læse ebøger på, men en Kindle er skræddersyet til netop dette og det er derfor meget bedre for dine øje at læse på en Kindle med dens tilpassede, blændfrie skærm.

Skærmen er nemlig designet til at give samme oplevelse som at læse på printet papir fra en bog. Du får altså tæt på samme læseoplevelse, som når du læser i en fysisk bog. En Kindle er desuden meget let med en vægt på under 200 g, hvilket er mindre end de fleste bøger, så du kan altså nemt have den med i tasken, når du er på farten.

De 3 største fordele ved en Amazon Kindle

 1. Du får tæt på samme læseoplevelse som i en bog med den blændfrie skærm.
 2. De nyeste Kindles er vandtætte, så du kan sagtens tage den med til stranden eller poolen, når du er på ferie. 
 3. Batteriet kan holder flere uger med en enkelt opladning.

  •  

Populære produkter

GadgetsShop anbefaler

2021-04-15T23:03:47+02:00

Go to Top